etusivu ja profiilit

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

New Doll Profile!

 Eli tässä sen mun joulunuken profiili :). En kuitenkaa kerro vielä mikä nukke on kyseessä ja koska oon nyt niin laiska, etten jaksa laittaa tätä enkuks .__.
Nimi: June Nelly (Sukunimi ei ole vielä tiedossa)
Ikä: 17vuotta
Kotoisin: Amerikasta
 Sek.Suuntaus: Bi
 Pitää: Pojista, Musiikista, Suklaasta, Toiminta leffoista, Poikien iskemisestä, Skeittauksesta, Kitaran soittamisesta, turkoosista
 Ei pidä:  Pissiksitä, Pitsistä, Röyhelöistä, Mummoista, Koulusta ja liiasta meikistä
Luonne: Tyttö on kova luonteeltaan ja hänellä on aina vahvat mieli piteet asioista. Tyttö ihastuu helpolla ja kertoo sen melkein heti ja sen takia on koettu monet sydän surut joista ei kuitenkaan välitetä. Tyttö kaverustuu helpolla, muttei ole kuitenkaa kaikkien kaveri.
Muuta:  Tyttö on käynyt viakean lapsuuden läpi ja hänelle on jäänyt siitä pahoja traumoja. Tytön äiti oli vasta 17 kun hän sai hänet ja antoi lapsensa pois, koska tiesi, ettei voisi koskaan huolehtia tytöstä omien ongelmiensa takia. Orpokodista tyttö haettiin rikkaanseen perheeseen jossa hänellä oli koti opetus ja kaikki. 17vuotiaana tyttö päätti kuitenkin karata kotoa ja oli kuulut kaveriltaan, että suomessa on hyviä perheitä jonne voi muuttaa. Nin tyttö päätti muuttaa meille.
Motto: Suklaa on rohto kaikkee!!
Song:
 
 

1 kommentti:

  1. Mäpäs tiiän sen mallin ^^D Kivan nimen keksit (:~ No oli tääkin nyt tarpeellinen kommentti mut... ::'D

    VastaaPoista